Coola Spel » Färdighetsspel » Reaktionspel » Fångas Inte
8.6 / 10 - 854

Fångas Inte

Fångas Inte (Bli inte fångad) Om du är lurig kommer du att älska dessa spel. För att få poäng måste du vara mycket noga med att inte bli fångad av din fiende. Detta kan vara en lärare eller en bankanställd. Smyg dig igenom dessa spel utan att bli sedd!

Våra Kom Undan-spel är ett utmärkt sätt att fördriva tiden. Vissa är riktigt nervkittlande - och helt gratis när du spelar dem online. Från mördare till studenter som smyger ut ur klassrummet, till anställda som lämnar kontoret, kommer du finna nöje i en hel del olika äventyr medan du försöker komma undan.
Att vara omärkbar är en bra färdighet i våra Kom Undan-spel, men du måste även tänka på strategi och taktik. Det är bara genom att behärska båda som du kommer att lyckas komma undan fienderna - även om de är din chef eller lärare. Med lite övning kommer du att lyckas komma till de svåraste slutnivåerna. Om du undrar var du ska börja kan du välja Ultimate Assassin 2, som är ett utmärkt ställe att börja i den här kategorin. Både Examensproblem och Fängelserymning är också utmärkta sätt fördriva lite tid medan du försöker undkomma virtuella faror genom att smyga omkring. Det har aldrig varit så roligt att komma undan! Testa ett av spelen i den här kategorin idag och se om du har det som krävs för att klara spelet genom att inte bli upptäckt.