Coola Spel » Pusselspel » Peka och Klicka » Försök att fly
8.3 / 10 - 503

Försök att fly

Försök att fly Prova att fly från rummet i dessa svåra peka och klicka spel. Målet är att samla föremål som kan hjälpa dig att fly från den situation du befinner dig i för tillfället. Öppna lådor, kontrollera lamporna och titta under mattan för att fly. Försök att avsluta utan att behöva använda genomgångshjälpen!

Älskar du att försöka fly? Om du gör det så måste du testa vår samling med de bästa flyktspelen i Flash som finns på Nätet. De är gratis att spela online så du behöver inte oroa dig för rusning. Du kan ta tid på dig och försöka klara dig genom alla banorna på alla spelen om du har tid och lust! För en massa spänning ska du kolla in Spökhuset. Som namnet antyder befinner du dig i ett hemsökt hus i det här spelet och du måste ta dig igenom alla banorna så att du kan fly. Det här spelet är roligare än det är läskigt men det bör tilltala många olika spelare.
Om du älskar äventyrsspel där du pekar och klickar ska du spela Bowja The Ninja 2. Spelstilen är snabb men det krävs en hel del skicklighet för att ta högsta poäng. Ta tid på dig på de tidiga banorna för att lära dig styrningen så att du kan dominera på de senare banorna! I Insidia är du strandsatt på en avlägsen övergiven planet där du måste samla ihop reparationskit för att få igång ditt rymdskepp. Klarar du att fly planeten i tid? Alla våra flyktspel i Flash är gratis att spela online så länge du vill.