Coola Spel » Action Spel » Förstör Staden
8.8 / 10 - 363

Förstör Staden

Poängen i de här spelen är väldigt simpel. Du ska försöka spränga upp ett städer. De här spelen innehåller gott om olika städer, oavsett om det är en medeltida engelsk stad eller en modern amerikansk motsvarighet. Du kanske till och med bor i någon av städerna som finns tillgängliga i ett av de här spelen.

En typ av krigsspel som många tycker om hittar du i vår Förstör staden-kategori. I de här strategispelen i flash är ditt mål enkelt - förstör fiendebasen eller staden. De olika spelen skiljer sig en aning vad det gäller grafik och handling, men målet är fortfarande detsamma - förödelse och förstörelse i stor skala.
Förstör staden-spel i flash är roliga när du spelar mot datorn, men du kanske även borde kolla in vår Multiplayer Spel om du vill hitta någonting som låter dig strida mot en annan person. Att få ett högt poängresultat och ditt namn på poängtavlan är hursomhelst ett mål som du borde försöka uppnå. Några av de mest populära spelen i den här kategorin är Mass Mayhem 4, Viva Caligula och Black Knight. Att börja med något av dem är alltid en god idé, men kom ihåg att vi har mycket mer att erbjuda. Det enda du behöver göra är att se dig omkring för att se alla de fantastiska Förstör staden-spelen i flash som vi har tillgängliga för datorstolsgeneraler. Kan du klara av att rämna fiendens försvar? Nu är det dags att ta reda på om du har det som krävs för att erövra staden genom att förstöra den.