Coola Spel » Plattformspel » Fancy Pants
8.4 / 10 - 1481

Fancy Pants

Har du någonsin stört dig på din favoritsuperhjältes kostym? Tja, då har du hittat rätt! Hjälten i det här spelet klår inte bara alla sina fiender, utan han har även ett par snygga brallor. Glöm Stålmannen, Batman och Spindelmannen - det här är den äkta varan!

LintLint
77%
För alla som älskar plattformsspel kommer vår samling Fancy Pants-spel i Flash att ge timtal av äventyr och spänning. En blandning av att ducka och springa, hoppa och springa, hoppa och skjuta och att hoppa till toppen med en streckgubbe är nog det bästa sättet att beskriva Fancy Pants. Och inte ens den beskrivningen gör rättvisa åt spelet.
I originalspelet Fancy Pants måste du ta din streckgubbe genom olika nivåer. Dessa blir svårare ju längre in i spelet du kommer. Om du är en Fancy Pants-mästare så kommer du att lyckas ta dig hela vägen till sista nivån. Det är inte så svårt som det låter när du väl börjat spela och vant dig vid att styra och röra dig. När du har klarat originalet kanske du vill kolla in Fancy Pants World 2 så att du kan fortsätta äventyret. Och det roliga slutar inte där. Du kan fortsätta med att spela Street Jumper om du vill ha ännu mer roliga äventyr med Fancy Pants. Genom att lära dig hur du gör de bästa hoppen tar du de högsta möjliga poängen. Kan du bli bäst bland kompisarna?