Coola Spel » Pusselspel » Peka och Klicka » Finn Felen
8.9 / 10 - 3307

Finn Felen

Finn Felen Kan du hitta skillnaderna mellan de två bilderna? Dessa spel handlar om att vara klipsk och snabb. En stängt öga, en annan frisyr eller en hund som plötsligt blev lila. Detta kan tyckas enkelt att upptäcka men utseendet kan bedra. Ta reda på det själv och ha så kul!

Våra "finn fem fel"-spel i Flash är utmärkta sätt att fördriva tiden medan du utmanar hjärnan lite. Några av fotona i de här spelen är helt otroliga. Du kommer att tillbringa timmar med att försöka hitta olikheterna. Lyckas du hitta allihopa i tid? Spela nu och ta reda på det. För ett vackert spel i den här kategorin, kolla Butterfly Fantasy. Det här spelet har en fantastisk fjäril. Du har begränsad tid för att klara felsökningen på varje nivå i det här spelet. Om du är tillräckligt snabb kanske du lyckas ta hem högsta poäng.
IsisIsis
83%
Om du vill ha något med mysterier och brott ska du testa Daily Witness. Du måste hitta olikheterna så att du kan skaffa ledtrådar och lösa brottet. Tricket är att du bara har begränsad tid på varje nivå. Det krävs väldigt mycket skicklighet för att komma till slutet av det här spelet. Beach find 10 Differences är ett annat utmärkt spel i den här kategorin. I de här strandrelaterade scenerierna måste du hitta skillnaderna mellan varje bild innan tiden går ut. De första bilderna är enkla men de blir svårare ju längre in i spelet du kommer!