Coola Spel » Sportspel » Fiskning
8.5 / 10 - 6056

Fiskning

Fiskning (Fiske) Vill du fiska men det är kallt och regnigt ute? Eller kanske du inte äger en båt? Eller kanske du bara inte vill skada den stackars lilla fisken. I vilket fall leta inte längre. Du behöver inte sitta ute i timmar i väntan på att en fisk ska hugga. Du kan fiska hur mycket du vill här.

Gillar du att fiska? Då kommer du att älska våra bästa fiskespel i Flash. Oavsett vilket du väljer kommer du att märka hur timmarna går medan du minskar stressen genom att fånga olika typer av fisk. Vissa av spelen är simuleringar som försöker vara så verklighetstrogna som möjligt medan andra bara handlar om att ha kul. Det betyder att vi har något för alla sorters sportspelare. Det är dags att kasta ut i sjön eller havet och se vad du lyckas få upp.
Vi rekommenderar att du börjar med Fiskaren Sam. Det här spelet är bedrägligt enkelt och beroendeframkallande. De första nivåerna är ganska enkla så att du vänjer dig vid den enkla styrningen, men när du kommer framåt kommer du att behöva få in mer och mer pengar genom att fånga mindre och snabbare fisk. Se till att undvika de förgiftade fiskarna så att du inte förlorar några pengar! Du är en sann fiskare om du kommer till sista nivån i det här spelet. Vi tror även att du kan gillar Harpun Lagun eller Fiskemästare, två av de bästa fiskespelen som verkligen låter dig uppleva spänningen av att kasta ut och se om du lyckas få upp en prisfisk. Båda är lite annorlunda, men alla bör lyckas hitta ett spel som passar för att fördriva tiden med virtuellt fiske.