Coola Spel » Färdighetsspel » Fiskspel
8.8 / 10 - 2006

Fiskspel

Fiskspel Du är en fisk i en tank eller öppet vatten och du måste överleva i dessa spel. Ät andra fiskar eller kanske växter men för guds skull ät inte masken! Stor chans att det finns ett fiskespö fäst vid den!

Har du någonsin undrat hur det är att vara fisk? Nu kan du ta reda på hur det är för en fisk att leva i ett akvarium. Vissa av våra fiskspel är enkla medan andra går lite mer på djupet och erbjuder fler alternativ. Vilket du än väljer tror vi att du kommer att älska de här gratis Flash-spelen som låter dig uppleva fisklivet.
Till skillnad från våra Fiskning går de här spelen inte ut på att fånga fisk. Istället får du reda på hur det är att ha ett alldeles eget akvarium - utan oreda och jobb. Vissa av fiskarna som du kan skaffa är färgglada och häftiga. I Flash-spelet Fiskigt börjar du som en liten orange fisk. Du måste undvika att bli uppäten av större fiskar så att du kan växa. Kommer du att lyckas överleva till sista nivån? Två andra populära fiskspel är Qua Fiskigt och Fiskar Äter Fiskar som båda liknar originaldataspelet Fishy. Vilket du än gillar mest tror vi oss kunna få dig "på kroken" med dessa spel där du försöker överleva i akvarium och i havet. Det bästa är att du kan spela alla våra Flash-spel gratis online.