Coola Spel » Klassiker » Flipper
8.5 / 10 - 3694

Flipper

Flipper Vem minns inte när man spelade flipperspel i den lokala spelhallen eller korvkiosken? Nu kan du spela det här gratis. Välj din favoritstil och slå rekordet!

Är du en flippermästare som kan spela med ögonen stängda? Våra flipperspel i Flash som du kan spela gratis online kommer att låta dig visa upp din skicklighet. Det är ett enkelt spel som har funnits i många år men spelstilen kan vara väldigt beroendeframkallande när du försöker att kamma hem flest poäng. En av våra flipperfavoriter är Bump Pinball, därför att det har en underbar serietidningskänsla. Dessutom är spelstilen snabb och vild. Du kommer att trycka på flipperknapparna och försöka hänga med i all action på skärmen. Lyckas du få högsta poäng?
För något lite annorlunda kan du testa Lucky Coins. Det här är ett dataspel som är baserat på pahinko, vilket är väldigt liknande flipper. Du lägger ett mynt på toppen och hoppas på att det landar på rätt ställe. Du får tre mynt för att se hur många poäng du lyckas kamma hem. I Pepsi Flipper är det vilda västern-tema. Det här är ett av de bästa flipperspelen du kan spela på din fritid. Spelstilen liknar alla andra flippersimulatorer men det finns några överraskningar om du vet var du ska leta!