Coola Spel » Flygspel » Flygplansbråk
8.8 / 10 - 297

Flygplansbråk

Flygplansbråk (Flygplansstrid) Flyg högt uppe i himlen och skjut allt som rör sig. Har du nerver nog att utföra en roll för att undvika den anfallande fienden? Du kan välja mellan olika luftstrider. Du kan bomba saker på marken eller så kan du bara delta i en gammal hederlig luftduell! Flyg säkert!

Det är skoj att flyga. Även om Simuleringar är en rolig kategori så händer det att man är ute efter något mer - som till exempel en gammal hederlig luftduell. Vi har många olika val i vårt utbud för den som gillar luftstridsspel i flash. Du kan sitta i förarkabinen i allt från gamla biplan till futuristiska jakt- och bombplan, så du har minst sagt ett brett urval av flygplan och luftfordon att välja mellan. Två populära spel som vi har är Bomber at War och Bomber at War, men som du ser innefattar vårt utbud av luftstridspel i flash mer än så.
Det är roligt att flyga några av de äldre flygplanen, men om du är ute efter mer spänning ska du pröva på ett av våra bombplanspel. Beroende på vilket spel du väljer kommer du att flyga ett modernt bombplan som är bestyckat med bomber och missiler som du ska förstöra dina mål med. De flesta spelen som vi har är nivåbaserade, så du har möjligheten att förbättra dina bomber och vapen i takt med att du kommer längre i spelet. Det här är en del av charmen med spelen som får dig att komma tillbaka. Och om du lyckas klättra upp till toppen av poängtavlan för något spel ska du vara beredd på att folk kommer vilja ta din plats - så kom tillbaka och kolla in läget lite då och då. Du kommer att ha gott om konkurrens med tanke på hur många det är som spelar våra luftstridsspel i flash. Våra luftstridsspel är helt gratis, så du kan komma tillbaka och träna hur mycket du vill utan att behöva lägga ut ett korvöre.
20992099
74%