Coola Spel » Pusselspel » Flytta Blocken
8.4 / 10 - 149

Flytta Blocken

Flytta Blocken Dessa spel utmanar dig att använda din hjärna för att lösa dessa pussel. Flytta blocket för att nå ditt mål. Alla dessa spel har en distinkt karaktär och stil så se till att prova dem alla!

Att flytta block låter kanske enkelt, men det kan faktiskt vara frustrerande svårt - eller kul, beroende på hur du definierar kul. För vissa så är Flytta blocken-spel ett bra sätt att fördriva lite tid eller träna hjärnan en aning. Målet är enkelt - du ska flytta omkring blocken tills du når ditt mål och klarar av banan. Kruxet är att banorna gärna blir svårare och svårare ju längre i spelet du kommer.
Stoneage Enigma är ett skoj Flytta blocken-spel. Det enda du behöver göra är att skjuta stenarna till de röda rutorna. Visst låter det enkelt? Tja, du borde i alla fall inte ha några problem med de första banorna, men därefter är det risk för att du kör fast. Det här är hursomhelst ett av de bästa Flytta blocken-spelen som finns. Om det inte faller dig i smaken kan du alltid pröva på Silver Sphere eller Cover Orange 2, varav båda antagligen kommer att hålla dig sysselsatt i timtal. De här tankenötterna och pusslen är knappast omöjliga, men de kan däremot verka vara det när du först börjar spela. Om du är tillräckligt bra kanske du till och med lyckas få med ditt namn på poängtavlan för ett av våra Flytta blocken-spel. Det här är däremot inte så enkelt som det låter eftersom det är många skickliga gamers som spelar de här spelen.
BlocBloc
82%
RlaxRlax
80%
ZebaZeba
79%