Coola Spel » Färdighetsspel » Reaktionspel » Flytta Musen
8.8 / 10 - 502

Flytta Musen

Flytta Musen Som man skulle kunna tro, alla spelen i dessa kategorier spelas bara med musen. Du behöver en skarp hjärna och stadig hand för att slutföra dem alla, ge det ett försök!

GenGen
83%
Våra musspel i Flash är toppen därför att du INTE behöver använda tangentbordet alls. Om du letar efter roliga spel som är gratis att spela online och där du inte behöver leta och picka runt på ett tangentbord så kommer du vilja kolla in några av titlarna i den här kategorin. Vi har valt ut de allra bästa spelen som det enbart krävs en mus för att kunna spela.
Klicklabyrint är ett spel där man ska hoppa i tid och som kräver snabba reflexer. De första nivåerna är enkla men du kommer att vilja se till att vara uppmärksam vartefter du kommer framåt från en nivå till en annan. Några av de senare nivåerna är riktigt svåra och kommer att kräva all din uppmärksamhet för att du ska klara av dem. Om du övar tillräckligt kanske du lyckas komma med på ledartavlan i några av spelen. Magnettorn och Amatörkirurg är andra exempel på musspel i Flash som du kan spela online. Med så många toppenspel kommer du att ha roligt medan du går igenom allihopa för att hitta din favorit. Du har kommit till rätt ställe för spel där du endast behöver en mus för att röra dig. Din reaktionstid måste vara snabb, men med övning kommer du att komma igenom spelen enkelt.