Coola Spel » Action Spel » Skjuta » Forsvar Basen
9 / 10 - 2922

Forsvar Basen

Forsvar Basen (Försvara basen) Försvara din bas mot en ändlös ström av angripare. Använd rätt strategier för att bekämpa fiender som vill riva ner din bas. Med dessa actionfyllda spel kan du tillbringa timmar med att utveckla det bästa sättet att skydda din bas och segra!

För de som gillar strategi- och krigsspel kommer Försvara din bas-spelen i flash att få dig att skrika din order till din trupper i timtal medan du håller ställningarna och försöker hålla tag i det som är ditt. Även om det här låter simpelt så blir banorna svårare ju längre i spelet du kommer. Det här innebär att du verkligen måste lära dig grunderna så snabb som möjligt och hur du använder det du har att försvara dig med på bästa sätt.
Om du är osäker på var du ska börja kan du alltid börja med Green Beret Castle Assault. I det här spelet försvarar du ett slott och du måste besegra fienden med hjälp av de vapen och försvar du har tillgängliga. Se däremot till att du är snabb med att besegra fienden eftersom de kan skada ditt slott och till slut förstöra det, vilket innebär att du förlorar. Tror du att du kan överleva alla de olika banorna? Två andra populära Försvara din bas-spel i flash som vi har är Endless War Defense och Balloon Invasion. Oavsett vilket av dem som du väljer att spela så behöver du inte oroa dig över att behöva spendera några pengar i takt med att du spenderar timme efter timme med att försvara vad som är ditt. Är du tillräckligt skicklig kan du till och med klättra upp till toppen av poängtavlan. Har du det som krävs?