Coola Spel » Sportspel » Amerikansk Fotboll » Fotboll
8.6 / 10 - 8362

Fotboll

Fotboll Fotboll, eller soccer beroende på var du bor, är en av de mest populära sporterna i världen. Med tävlingar i varje land ger det miljarder dollar per år. Nu är det din chans att glänsa som den nya Messi eller Ronaldo i våra fotbollsspel!

Om du gillar fotbollsspel i Flash har vi många bra titlar. Oavsett vad du kallar sporten är de här spelen riktigt roliga. Vissa har bara straffskott, andra fullfjädrade matcher där du kan spela en hel säsong. Kan du göra ditt lag till mästare? I Försvararnas kung kommer bollen till dig och det är ditt jobb att använda huvudet (bokstavligen) för att nicka in bollen i mål. Det här spelet kräver lite övning men du kommer att ha timmar av skoj med att försöka skjuta flest poäng mot målvakten.
För något mer, testa Premiere League Foosball som är ett utmärkt fotbollsspel i Flash du kan spela online när än du har lite tid över. Du kan välja ditt lag och ta dem hela vägen till mästerskapen om du är tillräckligt bra. Tiden är begränsad i The Champions 3D men det ger bara extra spänning medan du försöker sätta så många mål du kan innan tiden går ut. Du kan välja ditt lag och du har även andra tillval när du spelar. För fotbollsfans är det här det Flash-spel man ska testa först.
RaulRaul
82%