Coola Spel » Bilspel » Fraktspel
7.9 / 10 - 317

Fraktspel

Våra lastspel är riktigt utmanande. Du kommer att behöva frakta lasten till dess destination utan att skada den. Det här kanske låter som en enkel uppgift, men du kommer definitivt att behöva öva! Ibland kommer du bara att behöva leverera vanlig last, som grödor, och vid andra tillfällen kommer du att behöva leverera tung utrustning. Men om du gillar att köra stora fordon med gott om last som ska levereras kommer du definitivt att ha väldigt skoj med våra lastspel!

Vår samling har några av de bästa lastspelen i Flash som finns. Om du gillar att fylla på din lastbil - eller något annat fordon - och levera last till rätt destination tror vi att du kommer att hitta något i den här kategorin. Du kan spela alla titlarna i den här avdelningen gratis online, vilket gör dem ännu bättre enligt vår åsikt! När du spelar Heavy Machines vill du vara säker på att du får iväg lasten säkert till sitt mål. Det låter enkelt, men när du börjat spela spelet kommer du att möta en del utmaningar, särskilt på de sista banorna. Kan du leverera allting i tid med den här tunga utrustningen?

Factory Truck är ett annat kör- och lastspel som du kan spela online. Du arbetar på fabriken i det här spelet och måste se till att all last levereras säkert och i tid. Med övning kanske du lyckas ta högsta poäng. För en annan sorts lastspel kan du testa Farm Express 3. Du kommer att älska alla de olika typerna av last du måste transportera i det här spelet. Ju mer du spelar, desto mer inser du hur svårt det kan vara att leverera i tid!