Coola Spel » Sportspel » Amerikansk Fotboll » Frispark
8.8 / 10 - 17385

Frispark

Frispark Har du Messi eller Sneijders sparkteknik? Prova dessa spel för att förbättra din skicklighet. Med olika stilar för att optimera dina frisparkar och slå det andra laget.

Våra straffsparkspel i Flash är ett lysande sätt att uppleva kicken av att ta ett straffskott i vanlig eller amerikansk fotboll! Vilkendera av sporterna du än är bekant med är båda delarna mycket roliga, särskilt gratisskotten du får ibland. Det här är en utmaning direkt mellan målvakten och spelaren som lägger straffen, utan att resten av lagen blandar sig i. Detta är verkligen fotbollens kärna.
RaulRaul
82%
Vi har ett stort urval straffsparkspel i Flash som du kan spela gratis online. Om du har några minuter, eller timmar, kan du testa dina färdigheter och se hur många mål du kan göra. Vi har ett stort urval spel med något varierad spelstil. Alla spelen är gratis så du kan spela så många du vill tills du hittar det du gillar mes. Om du vill ha en rekommendation kan du testa Penalty Shootout 2012, som är baserat på 2012:s säsongs lag och statistik. Om du inte gillar det spelet är Magiska Sparkar och Peace Cup två andra bra straffsparkspel du kan spela online. Oavsett vilket du väljer tror vi att du kommer att älska att ta emot straffskott och försöka överlista målvakten för att göra mål.