Coola Spel » Bilspel » Fyrhjuling
8 / 10 - 1399

Fyrhjuling

Fyrhjuling Tävla dig igenom den leriga världen av fyrhjulsdriven höghastighetsracing. Flyg över hopp, förbi dina motståndare och se till att vara den första att gå i mål i dessa coola spel. Kul på fyra hjul!

Våra Flash-spel med fyrhjulingar kommer att göra alla som gillar fyrhjulingar och spänning "offroad" glada. När du ser alla de utmärkta titlarna vi har samlat på ett ställe kommer du att önska att dygnet hade fler timmar för att kunna spela dem allihop. De här racingspelen är riktigt roliga. Till att börja med borde du testa 4 Wheel Blitz som är ett utmärkt race över tuff terräng. Oroa dig inte, din fyrhjuling är byggd att hantera allt den möter på banan. Det är dina körfärdigheter som avgör om du vinner eller inte.
Ett annat bra fyrhjulingsspel är Offroad Thunder. Här hoppar du och utför stunter för att få mest poäng. Ju längre du kommer i spelet kommer du att behöva bli bättre och det är detta som gör spelet till en sån utmaning. Kolla in Extreme Quad 3D för det ultimata inom fyrhjulsracing. Där får du allt du kan önska dig i ett offroad-spel och lite till. Har du tid så behöver du öva så mycket du kan så att du lyckas ta högsta poäng och bli Fyrhjulingarnas Furste.