Coola Spel » Tjejspel » Makeover-spel » Gör Jyveler
8.3 / 10 - 1628

Gör Jyveler

Finns det någon som inte tycker om juveler? De här spelen består av de allra vackraste juvelerna. Få din dagliga "bling"-dos här.

Juvelspel i Flash är en favorit hos många eftersom de är enkla och erbjuder våldsfri underhållning. Vi har några av de bästa titlarna som finns. Det bästa är att du kan spela allihopa helt gratis. Det betyder att du inte behöver oroa dig över vilket spel du ska välja – du kan spela alla våra juvelspel online när du vill.
För att komma igång rekommenderar vi Cool iPod. I det här spelet får du täcka din iPod med alla möjliga sorters design – inklusive juveler. Drömmer du om den perfekta MP3-spelaren? Det här spelet låter dig utforska de olika möjligheterna. När du är klar med det kan du byta till Brodera som är ett listigt spel som är roligt på semestern*. Vilket slags juvelspel du än vill spela har vi något för alla. Från makeup-spel till makeover-spel i Flash – vi har ett spel för alla sorters dataspelare. När du är sugen på lite poänglöst skoj med poäng och klickande så kommer den här kategorin att vara din bästa vän och visa presentera en hel del utmärkta spel att fördriva tiden med. Är du redo att ta reda på om man kan ha för många juveler?