Coola Spel » Färdighetsspel » Guldgrävare
8.8 / 10 - 7179

Guldgrävare

Guldgrävare Man säger att guldet aldrig förlorar sitt värde, inte heller gör dessa spel det. Målet i dessa spel är att hitta så mycket guld som möjligt för att tjäna mest pengar. Var en del av Guldruschen och börja utforska!

Med vårt stora urval guldgrävarspel i Flash kommer du kunna roa dig i timtal med den här klassikern. Konceptet är enkelt. Du ska gräva i jorden - på Jorden eller andra platser - och försöka skaffa så många mineraler du kan, särskilt guld. Varje spel har olika grafik och spelstilen varierar också en del, men om du gillar originalet Goldminer så kommer du att uppskatta allt i den här kategorin.
I originalspelet Guldgrävare jobbar du mot klockan medan du försöker skaffa så mycket guld du kan. Spelet är enkelt men blir svårare ju längre du kommer. När du klarat klassikern kanske du vill testa Valentiner eller Guldgrävare Specialutgåva. De är båda två utmärkta variationer av spelet som ger dig timmar av nöje. En av de häftigaste sakerna med spelen är att du kan köpa ny utrustning efter varje nivå du klarar så att du arbeta bättre. Oavsett om du bara har några minuter över eller om du är på spelhumör och har mer tid har vi några av de bästa guldgrävarspelen som finns i Flash. Det bästa är att du kan spela dem gratis online när du vill. Oavsett om du vanligtvis gillar actionspel eller gillar enklare spel som detta tror vi att du kommer att bli imponerad av vårt spelutbud i den här kategorin.