Coola Spel » Tjejspel » Makeover-spel » Hår Styling
8.3 / 10 - 3317

Hår Styling

Hår Styling (Hårstyling) Alltid velat prova en annan frisyr eller färg, men du var rädd för vad andra skulle tycka? Var inte rädd, här kan du prova alla olika stilar utan att oroa dig för att någon inte kommer att gilla det. Ge dig själv en lila snagg eller en klarröd hästsvans. Experimentera och njut!

Våra frisörspel i Flash är utmärkta sätt att fördriva tiden medan du har roligt och lär dig något om hur man lägger frisyrer på olika sätt. Du kommer att ha kul med dessa frisyrsimuleringarna. Vissa är mer avancerade än andra och erbjuder fler alternativ och detaljer men alla är underhållande på sina egna sätt. Om du gillar den här typen av spel rekommenderar vi dig att testa vart och ett av dem. De här dataspelen ger både barn, tonåringar och vuxna ett ypperligt sätt att fördriva tiden.
Vissa av titlarna kretsar kring kändisar och vissa är mer allmänna. I Tjej Makeover kan du till exempel tvätta, torka och styla håret på någon av karaktärerna i spelet. Big Mamas Salong är ett annat spel som inte bygger på någon särskild kändis eller filmstjärna. Du får också lära dig mer om vad som händer på en skönhetssalong. På den här sidan hittar du de bästa frisörspelen som du kan spela gratis online. Spelen kommer inte att passa alla, men om du älskar mode och stil och hårstyling så kommer du att finna nöje i vissa av dessa när du väl börjar spela. De är gratis så du kan testa så många du vill tills du hittar ett du gillar.