Coola Spel » Äventyrsspel » Harry Potter
8.1 / 10 - 8056

Harry Potter

Harry Potter Alltid velat utforska Hogwarts hemligheter eller bara spela ett parti Quidditch? Här kan du det. Hjälp Harry att fly från de onda Dödsätarna eller tillbringa bara din tid för att hitta den perfekta utstyrseln för Harry och hans vänner. Massor att göra för alla, oavsett om du är i Gryffindor eller Slytherin.

Våra gratis Harry Potter-spel i Flash kan ta dig rakt in i äventyren från bok- och filmserien. Olika spel har olika karaktärer och olika spelstil, men fans kommer utan tvekan att hitta något de gillar på den här sidan. Häxmästare, trollkarlar, monster och mer ingår för att göra de här spelen verkligt underhållande. Det bästa är att du kan spela dem gratis online.

Vissa av dem - t.ex. Harry Potter Magi - är egentligen enkla utklädningsspel men andra tar dig in i händelserna. I Harry Kartspel måste du hjälpa Harry med en karta. Vi vill inte avslöja alla överraskningarna i det här roliga spelet. För mindre barn är Harry Potter Förgläggning ett bra val eftersom det är enkelt men ändå innehåller allas vår favorittrollkarl. För att hitta det bästa Harry Potter-spelet får du utföra en sökningstrollformel. Letar du runt på den här sidan kommer du att hitta många olika spel som bygger på de populära böckerna och filmerna. Även om du inte har läst böckerna eller sett filmerna än tror vi att du kommer att gilla något i spelurvalet som vi erbjuder dig.