Coola Spel » Action Spel » Skjuta » Heli Attack
8.3 / 10 - 3784

Heli Attack

Vi har gott om flygspel för dig här. Med allt från realistiska helikopterspel som utspelar sig under krig till mer barnvänliga helikopterspel. Letar du efter lite spänning har du hittat rätt!

Om du gillar att flyga helikopter så måste du kolla in några av våra helikopterspel i Flash på den här sidan. Vi har hittat de bästa flygspelen du kan spela gratis online. Från tecknade helikoptrar till realistiska motsvarigheter har du många alternativ tillgängliga. Vi har helikopterkrigsspel för alla sorters spelar.

För dem som gillar skjutspel som kräver lite strategi också är några av de bästa helikopterkrigsspelen Helikopterattack 3, Helikopterattack 4, och förstås Heli Attack 2. Oavsett vilket du väljer att spela så tror vi att du kommer att älska all högtflygande action. Genom att klara dig till sista nivån på allihop visar du att du verkligen vet vad du sysslar med. Och eftersom det är gratis att spela våra spel kan du växla mellan dem tills du hittar det som passar din spelstil bäst. Vilken sorts helikopterspel du än gillar är vi säkra på att vi har något som du kommer att bli nöjd med. Se bara till att hålla reda på tiden när du spelar. Det är lätt hänt att man blir fångad av spänningen om man inte är försiktig.