Coola Spel » Flygspel » Helikopter
8.4 / 10 - 629

Helikopter

Helikopter Flyga en helikopter är lika kul som det är farligt. Om du inte vill riskera ditt liv och alla runt omkring dig kan du hålla dig till dessa online helikopterspel. De är lika kul men mycket säkrare. Fortsätt att öva för att hålla din helikopter under kontroll och flyga säkert.

Om du gillar flygspel och simulatorer så tror vi att du kommer att älska de bästa helikopterspelen i Flash som vi har samlat här på ett ställe. De är gratis att spela online så du kan ta din tid och kolla in olika spel tills du hittar det du gillar mest. Om du gillar krigsspel eller bara flygsimuleringar så har vi något du kommer att älska. Vi har tagit oss tiden att hitta de bästa spelen.
I Räddningshelikopter ska du landa helikoptern säkert för att rädda patienter. Det kanske låter enkelt men de senare nivåerna kan bli svårare. För något lite annorlunda kan du testa Hanna In A Choppa eller Air Transporter. Båda är lysande helikopterspel i Flash som du kan spela gratis online när du har lite tid över. Oavsett om du spelar för stressminskning eller för att du gillar kicken och utmaningen som spelet ger tror vi att vår samling helikopterspel kommer att hålla dig sysselsatt i timmar - om inte dagar. Med så många olika typer av helikoptrar och spelstilar att välja bland kommer du säkert att hitta något som faller dig i smaken. Är du redo att hoppa in i helikoptern och flyga iväg mot solnedgången?