Coola Spel » Plattformspel » Hoppa och Skjut
8.4 / 10 - 7924

Hoppa och Skjut

Hoppa och Skjut Hoppa din väg till häftiga nivåer samtidigt som du skjuter allt som rör sig. I dessa spel kan du vara vad som helst. Spela som en viking i Vikingen 2 eller en söt anka i Superkycklingsystrarna!

Om du gillar Flash-spel där du hoppar och skjuter så har du kommit till rätt ställe! Vi kommer med några av de bästa hoppa och skjut spelen som du kan spela gratis online. Kom bara ihåg vår varning att du kan komma att tillbringa en hel del tid med vissa av de här spelen, då de är väldigt beroendeframkallande. Du kan komma att finna dig själv spela om spelen tills du lyckas få med ditt namn på poängtavlan.
WinkWink
81%
I Black Beaks 2 är du en tukan som samlar Fruit Loops. Det här är ett lysande spel där man hoppar och skjuter som hyllar alla dina plattformsfavoriter. Det är lite svårt att få bästa möjliga poäng, men när du väl vant dig vid styrningen ska det nog vara okej. Om du inte vill vara en stornäbbad fågel kollar du in Papa Louie eller Deep Freeze. Alla de här Flash-spelen i kategorin är gratis att spela online. Du kan tillbringa precis så mycket tid du vill på att försöka komma åt alla hemligheter som är gömda i spelen. Med utmärkt spelstil och en hygglig story hos vissa av dem tror vi att du kommer att hoppa och skjuta din väg till seger.