Coola Spel » Simuleringar » Affärer » Hotellspel
8.9 / 10 - 9948

Hotellspel

Det är inte en lätt uppgift att driva ett hotell. Du kommer att behöva planera i förväg och ge dina anställda rätt uppgifter. I våra hotellspel kommer du att vara ständigt upptagen. Om du övar och ser till att du har gjort i ordning allt i tid är det möjligt att du lyckats fått det högsta möjliga poängresultatet. Våra hotellspel online handlar om att se till så att dina gäster är nöjda.

Våra hotellsimuleringar i Flash kommer att hålla dig sysselsatt medan du springer runt och underhåller hotellet effektivt. Det kan vara lite knepigt att hålla alla gästerna glada! Om du fortsätter försöka och lär dig vad du måste göra så kommer du lyckas klara spelet med högsta poäng. Spelen i den här kategorin är gratis att spela online. Din skicklighet i att hantera tid måste vara på topp när du spelar Janes Hotell. Du är chef på ett upptaget hotell och måste se till att allting tas hand om smidigt, annars blir dina gäster upprörda. Hur bra klarar du att leda det här hotellet?
I Castle Hotel har du gjort om ett slott till ett hotell, men det är bara början! Nu när hotellet och resorten är öppen måste du se till att allting tas hand om i tid. När du äger ett ställe som det här vet du aldrig vad du kommer att stöta på härnäst. I Janes Hotell 2 är du hotellchef på ett lyxigt ställe där rika och berömda bor. Du kommer fortfarande ha mycket att göra för att se till att alla är nöjda och att du ser till att hotellet drivs smidigt. Det här är en av våra favoriter i den här kategorin.