Coola Spel » Barn Spel » Husdjursspel
8.3 / 10 - 12970

Husdjursspel

Har du någonsin velat adoptera en hundvalp eller en kattunge, men din mamma och pappa har sagt nej eftersom du inte har någon erfarenhet med djur? De här spelen är ett bra sätt att lära sig att ta ansvar på. Du kanske till och med kan lyckas övertyga dina föräldrar efter att du har spelat några av de här spelen!

Det är viktigt att lära sig ta hand om ett husdjur. Vår virtuella husdjursomsorg i Flash är ett utmärkt sätt att lära sig ansvar utan att behöva skaffa en riktigt valp eller kattunge. Den här typen av dataspel är också toppen för dem som redan har husdjur. Om du minns Tamagotchi kommer du att älska spelen i den här avdelningen. I Mina Gulliga Husdjur 2 måste du ta hand om ett flertal husdjur. Vart och ett behöver olika musrörelser för att tillfredsställas. Lyckas du passa upp alla som behöver lite kärlek, mat eller kärlek? Det här spelet är enkelt att spela men ändå utmanande och väldigt kul för djurälskare.
I Husdjursvårdssalong kan du lära dig hur man får jyckar och kattungar att se bättre ut. Ibland är det inte lätt att hänga med i all spänning men vi tror att en hel del barn kommer att älska att spela det här onlinedataspelet med husdjursansning. För något lite annorlunda som ändå är väldigt kul, testa att spela Evolvoplus. I det här spelet är du en vanlig liten fisk men du blir större genom att äta ännu mindre fisk. På samma gång måste du undvika att bli uppäten av större fiskar! Det här spelet är fulltankat med skoj!