Coola Spel » Tjejspel » Inredning » Rumsinredning
9.4 / 10 - 6990

Rumsinredning

Inred Rummet Inred ditt rum i dessa roliga spel. Prova något nytt för att göra rummet till just din stil. Måla väggarna, byt soffa och kanske du behöver en större säng? Innan du går och provar detta i ditt eget rum kan du testa det här om det passar dig, eller bara spela för skojs skull!

Vår samling "dekorera ditt rum"-spel i Flash är bland de bästa du kan spela gratis på nätet. Oavsett vad du har för smak kommer du att hitta något som passar dig perfekt. De här spelen är inte proppade med action och äventyr men de kan ge många timmars underhållning åt gången. Det bästa med alltihopa är att de är gratis att spela online. I Mitt Nya Rum 2 är målet att förvandla ditt rum till det häftigaste stället att hänga för alla dina vänner. För att lyckas med det utsmyckar och dekorerar du ditt sovrum med de olika föremålen som är tillgängliga. När du är klar kan du kliva tillbaka och se hur bra rummet blev tack vare din kompetens som inredningsdesigner.
För en ännu tuffare utmaning har du ännu mindre utrymme att dekorera i Design your own Locker. Det här inredningsspelet är underhållande ändå. När du är klar med att dekorera ditt skåp kan du börja om från början och hitta på nya designer. För fans av den klassiska dockan är Barbie Pink Room väldigt kul. Du får inreda ett rum med Barbie-relaterat material och dekorationer. Vissa tjejer kommer att bli galna i det här spelet och vilja tillbringa timmar med att hitta den bästa designen.