Coola Spel » Sportspel » Vintersporter » Ishockey
7.9 / 10 - 1467

Ishockey

Ishockey Om du inte är kanadensare och du ändå vill spela ishockey, leta inte längre. Vi har några riktigt bra ishockeyspel precis här. Spela en klassisk omgång hockey eller välj att tävla runt en frusen bana så fort du kan. Vilket spel du än väljer, se till att ha roligt!

Den här kategorin med de bästa hockeyspelen i flash har något för alla sorters sportspelare. Du kan spela vilket du vill gratis online. När du ser alla de olika titlarna som vi erbjuder kommer du bli ivrig att komma ut på isen och sätta pucken i mål. Vi har ett stort urval med olika typer av spel i den här kategorin.

Om du vill veta var du ska börja kan du testa Ishockeystraff som handlar om att skjuta straffskott. Gratisspel där man skjuter straffar är populära och det här levererar verkligen. Har du det som krävs för att få pucken förbi målvakten? För något lite annorlunda kan du testa Crashed Ice eller Hockey Showdown. Båda är toppensätt att få lite hockeyaction när du har tid över. Oavsett vilket hockeyspel du väljer kan du spela gratis online. Det betyder att du inte behöver oroa dig över kostnader och bara njuta av spelen. Om du är en fanatisk hockeyspelare kommer du att älska alla de fantastiska titlarna som vi har samlat här på ett ställe. De här spelen kan fungera som ett utmärkt sätt att avhjälpa lite stress och slappna av.