Coola Spel » Simuleringar » Affärer » Köp och Sälj Hus-spel
8.3 / 10 - 1032

Köp och Sälj Hus-spel

Låt inte namnet Fastighetsspel avskräcka dig. Självfallet har vi spel med en hel del djup, men vi har även spel som är enkla för nybörjare. På det stora hela är de här spelen inte bara oerhört roliga, utan även väldigt lärorika!

Vi har några av de bästa Flash-spelen som handlar om fast egendom du kan spela gratis online. Det finns något för alla i den här kategorin. Om du vill ha något långsamt och enkelt utan en massa alternativ, eller om du vill ha något mer invecklat med djup så kommer du att bli nöjd med ett eller flera av dataspelen i den här avdelningen. Du kommer att bli tvungen att langa hus med vinst för att ha råd med den stora herrgården på berget som du vill ha i Mansion Impossible. Den här simuleringen med fast egendom är enkel att lära sig men lite svårare att behärska. När du lärt dig grundreglerna och vet hur spelet fungerar kommer du kunna se om du har det som krävs för att bli en magnat i branschen.

I Janes Fastigheter måste du bygga land och sedan utveckla det så att du kan gå med vinst. Det låter enkelt, men ju mer egendom och pengar du får desto svårare blir det att ha hand om alltihopa. Det här spelet är ändå mycket kul för alla som är intresserade av utveckling av fast egendom. I Big Bucks får du välja din karaktär. Från och med det ögonblicket handlar det bara om att kränga hus och investera i fast egendom för att tjäna mest pengar. För fans inom den här genren kommer det här spelet bli en favorit.