Coola Spel » Färdighetsspel » Fysikspel » Kanon Boll
8.8 / 10 - 3121

Kanon Boll

Kanon Boll (Kanonkula) Använd din kanon för att attackera slott, skjuta råttor vid laboratorieutrustning eller attackera en vikingaby. De kan börja enkelt men efterhand som du går vidare kommer dessa att bli allt svårare. De förlorar dock ingenting av deras underhållningsvärde! Ha det så kul!

Kanoner är knappast något nytt, men att lära sig hur man använder dem på rätt sätt kan vara utmanande. Vårt utbud av kanonkulespel i flash kommer att ge dig gott om träning då du kan skjuta i alla olika sorters riktningar och samtidigt förstöra alla olika sorters mål. Banorna blir allt svårare och mer utmanande ju längre i spelet du kommer. Några av spelen har även en gnutta humor i sig, vilket alltid är trevligt.
Oavsett om du anfaller eller försvarar ett slott kommer du att kastas in i hetluften medan du noggrant siktar in dig på ditt mål och avfyrar kanonen. Om du är skicklig kommer du att ta dig förbi de första banorna med enkelhet. Spelet blir däremot svårare och svårare efter varje bana du klarar av. Du kommer att klara dig galant med lite träning. Det som är så bra med våra kanonkulespel i flash är att du kan spela dem om och om igen utan att behöva betala några pengar. Med spel som Crush The Castle och Roly-Poly Cannon 2 kommer du att vara sysselsatt i timtal åt gången. Det här är inte den enda typen av kanonkulespel i flash som vi har. Varje spel skiljer sig en aning i spelupplevelse och handling, så du kan vara säker på att du kommer att hitta något som verkar spännande. Redo, sikta, skjut!