Coola Spel » Sportspel » Amerikansk Fotboll » Kick Ups
8.3 / 10 - 11224

Kick Ups

Kick Ups Med dessa kick-ups-spel kan du öva dina kick-färdigheter. Låt inte bollen träffa golvet innan din motståndares gör det. Var försiktig dock, detta kan låta enkelt, men din motståndare kommer att bli allt svårare att slå!

Vår samling med de bästa sparkspelen i Flash kommer att få fotboll- och sportfans att hoppa högt av glädje med ett leende på läpparna.Vi har satt ihop de allra bästa spelen i den här kategorin och lagt allihopa på ett ställe. När du hittat ett som du vill spela är det bara att börja spela. Du behöver inte betala för att spela några av våra Flash-sparkspel online.
Pröva att börja med Super-Nickare. I det här spelet är du "Stan" och behöver bara använda ditt huvud för att nicka in bollarna i mål. Ju längre du kommer blir bollarna fler så att det blir svårare. Klarar du att hålla fokus och använda huvudet (bokstavligen) för att få in alla bollarna i mål? Det är svårt att få högsta poäng i det här spelet. Två andra sparkspel vi rekommenderar är EK Heads och Luft Tennis. Spel som handlar om att sparka straffar är populära av en anledning - det är roligt att spela dem! Med så många olika variationer på temat har vi något för alla sorters spelare. Oavsett vad du gillar tror vi att du kommer att hitta något att spendera din tid med att jaga lyckan.