Coola Spel » Bräda och Kort » Kinesisk Dam
8.1 / 10 - 916

Kinesisk Dam

Du kommer nästan direkt vänja dig vid vad som skiljer det här spelet från ett vanligt damspel. Även om du inte känner till reglerna i dam kan du spela den här versionen av dam utan några problem. Spela mot datorn eller mot en mänsklig motståndare via online-kanalerna.

CapsCaps
77%
Våra kinaschackspel i flash är helt gratis att spela och de är lika spännande som det verkliga brädspelet med fördelen att du slipper allt krångel. Oavsett om du spelar mot datorn eller om du hittar en version med flerspelarläge som låter dig ta dig an en mänsklig motståndare någonstans i världen så tror vi att du kommer att gilla spelen som vi erbjuder. Stone Checkers är bara ett av många kinaschackspel som vi har i vårt utbud.

Två andra populära kinaschackspel som vi har är Kinaschack och Blobs. Båda två är unika och har en intressant tolkning av det klassiska strategispelet. I de här spelen behöver du inte oroa dig över att bli från vettet! Du behöver inte heller ta reda på dig efter att du är klar. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp och börja om från början och spela igen. Det här är en av anledningarna till att vi älskar att spela våra flashspel. Om du inte gillar kinaschack men fortfarande är ute efter något annorlunda - som fortfarande är asiatiskt - föreslår vi att du kollar in våra Mahjong-flashspel för lite variation. Det är kul att spela kinaschack, men även med alla de olika varianterna som vi har vill man ibland ha något lite annorlunda.