Coola Spel » Tjejspel » Makeover-spel » Klä Hästen
8.1 / 10 - 1618

Klä Hästen

Klä Hästen Vem visste att det fanns så många saker du kan klä ut en häst med? Klä dem med de vackraste sadlarna, ge dem lila hovar och fläta deras vackra manar. Gör din häst till den vackraste av dem alla och dela dem med dina vänner!

Våra Flash-spel där du klär ut hästar är ett härligt sätt för djurälskare att fördriva tiden. Vissa av dem är till och med baserade på barnserier - t.ex. Ponyz. Andra spel i den här kategorin är mer allmänna men har ändå mycket att erbjuda åt barn i alla åldrar. Att klä ut hästar kanske inte låter så kul, men när du väl börjat spela så tror vi att du kommer att ändra din åsikt.
Ett av de bästa Flash-spelen i den här kategorin som vi har just nu är Make a Pony som låter dig skapa din egen ponny och klä ut den med accessoarer och annat. Om detta inte faller dig i smaken kan du också testa Ponyz Show eller Unicorn Dress up som är två liknande dataspel som handlar om hästmode. Det underbara med våra hästutklädningsspel är att det är gratis att spela dem online. Av den anledningen kan du ta dig tid att spela olika spel tills du hittar ett som du verkligen gillar. Se bara till att inte skåda given häst i munnen! Skämt åsido, om du är hästälskare som också råkar vara spelare, kolla då in titlarna på den här sidan.