Coola Spel » Tjejspel » Makeover-spel » Klä Kändisar
9.2 / 10 - 301

Klä Kändisar

Vissa kändisar har riktigt dålig klädsmak. Lyckligtvis kan du hjälpa dem klä sig. Både manliga och kvinnliga kändisar är desperata efter dina klädråd!

Har du någonsin undrat över hur det vore att vara en kändis? Nu kan du ta reda på hur det skulle vara att bestämma över deras klädval! Vi har många manliga kändisar i våra spel, bl.a. Richard Hammond, Jeremy Clarkson och Mr. Bean. Om du någonsin har velat hjälpa dessa män att klä sig bättre har du nu chansen med vårt utbud av flashspel där du får chansen att arbeta med en stjärnas garderob och klä upp dem.
Vi har också många kvinnliga stjärnor, inklusive Victoria Beckham, Rihanna Dress, Selena Gomez och fler därtill. Föreställ dig hur det vore att hjälpa dessa kändisarna att klä sig i de snyggaste kläderna. Det är främst unga barn som kommer att tycka om de här spelen, men det är även risk för att äldre barn fastnar för att försöka klä en kändis bättre. Ett av våra mest populära Klä upp en kändis-spel i flash är Richard Hammond Dress Up. I det här spelet måste du hjälpa Richard Hammond att välja den snyggaste klädseln och accessoarerna. Du får till och med bestämma var han ska efter att han är färdigklädd. De här spelen är de bästa av sitt slag för för alla som gillar kändisar, Hollywood eller till och med mode. De goda nyheterna är att du kan spela dem alla helt gratis.