Coola Spel » Tjejspel » Makeover-spel » Klä Par
8.3 / 10 - 2985

Klä Par

Med är poängen med att se snygg ut om din partner inte ser lika moderiktig ut som dig? Det här är en bra möjlighet för dig att öva på hur du ska klä dig. Inte bara för dig, men även för din partner.

Det är trevligt att klä på en person men våra Flash-spel där du klär på par är ännu bättre! Istället för att klä på en enda person måste du välja kläder och accessoarer till par! En hel del barn älskar den här typen av spel och de vi har i den här kategorin är så mycket bättre eftersom de tar med två personer istället för bara en. I Alla Hjärtans Dejt har du 15 minuter på dig att göra dig i ordning inför din Alla Hjärtans Dag-dejt! För alla som gillar påklädningsspel i Flash kommer det här bli en säker hit. Med så många valmöjligheter kommer du alldeles säkert hitta den perfekta utstyrseln för den romantiska utflykten.
Du måste förbereda barn för skolan i Pojke Flicka Utklädning. Trots att det är väldigt simpelt och enkelt att förstå är det här parpåklädningsspelet väldigt roligt att spela. En av sakerna vi gillar mest med det här spelet är alla valmöjligheterna som finns, inklusive accessoarerna. När du spelar Gulligt Par Utklädning får du välja frisyr, kläder, accessoarer och annat. Det enda som håller dig tillbaka är din fantasi. När du tillbringat några timmar med det här spelet kommer du fortfarande ha en massa alternativ kvar att testa.