Coola Spel » Sportspel » Kricket
8.6 / 10 - 1776

Kricket

Du kanske inte tycker jättemycket om cricket i verkligheten, men de här spelen är riktigt coola. Vissa av spelen fokuserar på bara ett av sportens aspekt, medan andra låter dig spela med ett fullständigt lag cricketspelare. Jag utmanar dig att försöka bli ett virtuellt cricketproffs.

Det här inte världens mest populära sport, men det finns fortfarande många som gillar den. Våra cricketspel i flash innefattar allt från mindre spelplaner till de stora ligorna och allt däremellan. Vissa av spelen koncentrerar bara på ett av sportens aspekt, som t.ex. att fånga eller slå bollen. Andra låter dig däremot leda ditt lag hela vägen genom en turnering för att försöka vinna mästerskapstiteln.
Oavsett om du spelar ett spel som är baserat på riktiga lag eller om du väljer ett av de andra cricketspelen i flash så kommer lite online-spelande att hjälpa dig att koppla av och bli av med lite stress medan du fördriver tiden. Ett av våra mest populära spel är Test Catch Cricket, där fokus endast ligger på att fånga bollar. Se om du kan få det högsta poängresultatet och samtidigt klå alla dina vänner. Två andra spel som folk gillar är Gully Cricket och Ashes 2 Ashes Zombie Cricket. Båda de här cricketspelen kastar dig rakt in i hetluften, men du måste fortfarande tänka över din strategi. Oavsett vilket spel du väljer så tror vi att du kommer ha kul med alla de olika sorterna av cricketspel som vi erbjuder. När du väl har prövat på ett spel så tror vi att du kommer vilja pröva på allihop.