Coola Spel » Action Spel » Skjuta » Krigs Spel
8.9 / 10 - 7498

Krigs Spel

Krigs Spel (Krigsspel) Endast de döda kommer att se slutet på kriget, så det kommer troligen inte som någon överraskning för dig att det finns massor av spel i denna kategori. Dessa spel tar dig till många olika tider och platser, men de har alla en sak gemensamt, de vill att du på allvar ska förstöra dina fiender med alla typer av vapen, inklusive gevär, sprängämnen, svärd, torn, bågar och missiler. Låt oss ge dem vad de vill.

Vår samling med de bästa krigsspelen i Flash kommer få dig att önska att dygnet hade fler timmar. Om du är fan av strategispel som kretsar kring slag och krig har vi det du behöver. Alla titlarna i den här avdelningen är gratis att spela online. Har du det som krävs för att bli en framgångsrik armborstgeneral? I Endless War 4 får du välja mellan olika kampanjer. Du flyttar med tangentbordet och skjuter med musen. Tricket är att rensa bort ALLA fienderna för att komma till nästa nivå i spelet. Klarar du dig hela vägen till slutet i det här top-downspelet?
10661066
89%
Skepp ohoj! Vill du bli pirat? I Treasure Of Cutlass Reef får du gå ut i krig mot andra skepp och plundra dem på guld och andra skatter - piratskatter. Det här krigsspelet kräver strategi och snabbt avtryckarfinger för att komma till slutbanorna och samla flest guldmynt. Med en massa fantastiskt artilleri och unika landskap kommer Endless War 3 hålla dig sysselsatt i minst några timmar. Det här strategiska krigsspelet kommer att ta ett tag att behärska men vi tror att du kommer ha kul medan du försöker koma till sista banorna.