Coola Spel » Klassiker » Lemmings
8.1 / 10 - 2090

Lemmings

Lemmings Lemmings är ett roligt pusselspel där du måste styra Lemmings till utgången på varje nivå. Du kan tilldela särskilda kunskaper för varje Lemming för att hjälpa dem rädda sina liv. Nivåerna kommer att bli svårare och svårare, så se till att du är redo. Lycka till med att styra dessa stackars varelser!

Vår samling lämmelspel i Flash kommer att göra dig entusiastisk inför alla möjligheterna att spela det här klassiska spelet gratis online. Konceptet är enkelt. Du måste få alla efterföljarna att arbeta ihop för att klara nivån. De första nivåerna är enkla, men spelet blir gradvis svårare. Du har hela tiden en ny utmaning runt kröken.
I strategispelet Wooglings ska du leda skogsdjuren över skärmen till säkerhet. Den första nivån är relativt enkel att klara men nivåerna blir gradvis svårare. Inte alla klarar att ta sig till spelets mycket svåra slutnivå så räkna dig som proffs om du lyckas med det. Två andra utmärkta Flash-lämmelspel är Snail Bob och All We Need Is Brain. Oavsett vilket du väljer är allt du behöver göra att se dig omkring för att upptäcka att vi har valt ut några av de roligaste lämmelspelen du kan spela gratis online. Oavsett om du har spelat den här typen av spel tidigare eller om det är första gången tror vi inte att du kommer att kunna motstå försöka klara bara en nivå till.