Coola Spel » Flygspel » Landa Säkert
8.5 / 10 - 6305

Landa Säkert

Landa Säkert Har du kompetens att landa ditt plan på ett säkert sätt? Har du skarp syn, stadiga händer och nerver av stål? Du är ansvarig för din besättning och dina passagerare så var försiktig, mycket försiktig!

Vi har en samling med Flash-spel som går ut på att landa säkert, som du kan spela gratis när du har tid över. Oavsett om du är ny dataspelare eller har spelat i åratal tror vi att spelen i den här kategorin kommer att göra dig entusiastisk inför att landa olika fordon säkert. Målet låter enkelt, men allt ligger i detaljerna. Det är därför vissa finner de här spelen så beroendeframkallande.
Ett av de här spelen som vi verkligen gillar är TU-95. Det är en realistisk flygsimulering som det verkligen tar ett tag att behärska. När du gör det kommer du att älska att se om du kan lyckas med en perfekt landning under mindre fördelaktiga omständigheter. Om det inte passar dig så är Pusselfjärtare eller Cluster Lander två andra bra Flash-spel där du måste landa säkert. Från helikoptrar till flygplan, verkliga och fantiserade, har vi alla olika typer av spel inom "säker landning". Oavsett om du är en ny dataspelare eller om du har spelat i åratal tror vi att du kommer att gilla några av spelen vi har valt ut för den här kategorin. Det är lätt att lyfta. Landningen är svårare.
HashHash
48%