Coola Spel » Barn Spel » Looney Tunes
8.1 / 10 - 2792

Looney Tunes

Looney Tunes Hej... hur är läget? Vem minns inte denna klassiska kommentar från en av de mest kända seriefigurerna någonsin, Snurre Sprätt? Nu kan du spela med honom eller hans vänner i de roliga Looney Tunes-spelen!

När det kommer till Looney Tunes-spel i Flash har vi några av de bästa. I den här kategorin kommer du att hitta en massa spel som är baserade på de klassiska seriefigurerna som du känner igen och älskar, men vi har även liknande spel som du kanske också kommer att gilla. De glada nyheterna är att de är gratis att spela online så du behöver inte oroa dig över att hosta upp stor kosing bara för att spela några dataspel.
Med så många fantastiska dataspel i den här kategorin kommer du inte veta var du ska börja. I så fall rekommenderar vi Taz Rugby. Det här fantastiska Flash-spelet bjuder på Taz som spelar rugby. Låter det lite udda? Vänta tills du börjat spela! Om du lyckas ta dig till slutet av spelet utan några problem kanske du lyckas kamma hem högsta poäng. Pip Låt Oss Inreda och Pips Oceanrengörning är ytterligare två Looney Tunes-spel i Flash som du kan spela gratis online. Om du har lite tid över och har en favoritseriefigur så kommer du säkert att hitta något kategorin. Vi letar fram de allra bästa spelen så att du kan lägga ned mer tid på att spela och mindre tid på att leta efter bra spel.