Coola Spel » Sportspel » Bar Sports » Lufthockey
8.7 / 10 - 8913

Lufthockey

Lufthockey Alla har spelat Lufthockey någon gång i livet. Nu behöver du inte gå till en svettig, fullsatt spelhall längre. Du kan bara spela det på din dator. Inget behov av att använda den tårdrypande utrustningen från de sista rundornas förlorare, använd bara musen för att besegra dina motståndare. Ett roligt spel som du kan spela om och om igen!

Det är kul att spela lufthockey i verkligheten, men det är inte alltid som du har tillgång till ett bord att spela på. Tur då att vi har ett utbud av lufthockeyspel i flash. Alla våra spel är gratis och de erbjuder en sån inlevelse att du nästan kommer att känna dig som om du står vid ett riktigt bord och slår pucken fram och tillbaka med dina vänner - bortsett från den lilla detaljen att du göra det från din bekväma datorstol.
Lufthockey är ett simpelt spel, men du måste verkligen träna om du vill lära hur du ska få pucken att studsa på rätt sätt för att göra mål och få poäng. Om du spelar lufthockey i verkligheten kommer vårt lufthockeyspel i flash att hjälpa dig att hålla igång när du har tid över till att sitta vid datorn eller vid din datorplatta. Några av våra mest populära lufthockeyspel är Air Hockey 2 och AirHockey. Båda är väldigt grundläggande i sina utföranden, men de har trots det en del detaljer som gör dem roliga och beroendeframkallande. De två spelen skiljer sig en del, så om du vill kan du alltid pröva på båda innan du bestämmer dig för vilket du gillar bäst. Du behöver inte vara orolig, du behöver bara se dig för om du inte gillar något av dem eftersom vi har gott om andra lufthockeyspel som du kan prova på helt gratis.