Coola Spel » Bräda och Kort » Mahjong
9.1 / 10 - 9203

Mahjong

Mahjong Mahjong är ett populärt brädspel med ursprung från Kina. Den kinesiske filosofen Konfucius sägs ha utvecklat det här spelet för över 2500 år sedan! Nu kan du spela det här, online. Med olika teman och stilar kommer detta klassiska spel att hålla dig underhållen.

Våra Mahjong-spel i Flash är ett utmärkt sätt njuta av den asiatiska strategiklassikern. Reglerna är lätta men om du ser bortom brickorna kommer du att inse att det krävs en hel del strategi för att vinna spelet. Oavsett om du spelar mot datorn eller andra mänskliga spelare från hela världen tror vi att du kommer att ha roligt med det här dataspelet.
Överväg att börja med Mahjong Tornet. Den här versionen kommer med en hel del olika alternativ som du kan ställa in själv. För något lite annorlunda - Mahjong-spel med ett tema - kolla in Mahjong Alchemy! Om inget av dessa låter bra kan du alltid testa Para Ihop Husdjuren som är en enklare version av spelet och har brickor med olika katter. Oavsett om du spelat Mahjong-spel i Flash online tidigare eller om du letar efter något nytt tror vi att du kommer att hitta något du gillar på den här sidan. Vi har lagt ned mycket tid på att samla de allra bästa spelen som är baserade på det klassiska strategiska brickspelet. Du kan spela så många du vill helt gratis. Det bästa är att du inte behöver städa upp efteråt och att du kan starta ett nytt spel precis när du vill.