Coola Spel » Klassiker » Maskarna
8.8 / 10 - 5297

Maskarna

Maskarna (Worms) Worms-serien handlar om inte så söta maskar som fullständigt förintar varandra med de sjukaste vapen du kan tänka dig. Dessa onda små jäklarna gör allt i sin makt för att spränga sina fiender - och den omgivande terrängen - till glömska. De väntar tålmodigt på sin tur ändå. Det första Worms-spelet släpptes 1995 av de engelska utvecklarna Team 17 och gjordes för Amiga. En framgångsrik genre som denna kommer alltid att ha några gratis flash spin-offs, som vi har samlat på denna sida. Döda dem!

Letar du efter Worms-spel online? Du har kommit till rätt ställe! I den här avdelningen har vi några av de bästa Worms-spelen in Flash som du kan spela gratis online. Det stämmer, du kan spela så mycket du vill utan att betala. Det gör de här strategispelen ännu roligare att spela. För ett spel som liknar Worms, men innehåller gigantiska armerade fordon, testa Big Battle Tanks. Förbered dig på att lägga lite tid på att lära dig styrningen. När du har grunderna kan du tillbringa en massa tid på att försöka klara alla banorna. Spelet blir svårare ju längre du kommer.
PicoPico
80%
För ett annat Worms-liknande spel som är baserat på turordning, testa Territorie krig som borde hålla dig sysselsatt ett tag. Grunderna i det här spelet är enkla men det krävs en hel del strategi för att lyckas klara sig hela vägen till slutet. Kan du ge kommandona som tar dig hela vägen till sista striden? För ett piratäventyr, testa Raft Wars. Det här spelet har bra grafik och är väldigt beroendeframkallande. Du kommer att vilja fortsätta spela tills du behärskar spelet. Det här är ett av våra favorit Flash-spel som är baserat på det klassiska Worms-dataspelet.