Coola Spel » Bräda och Kort » Mastermind
7.6 / 10 - 548

Mastermind

Mastermind Kan du knäcka koden i dessa Mastermind-spel? Testa ditt logiska tänkande med dessa klassiska spel. Allt du behöver göra är att gissa rätt färgschema hos din motståndare, även om detta låter enkelt behöver du all din hjärnkapacitet för att slå spelet!

Klarar du att knäcka koden? Våra Mastermind-spel som du kan spela online i Flash kommer att sätta din hjärna på prov. Några av de första problemen är enkla men vartefter blir de betydligt svårare. Bara de bästa spelarna kommer att klara sig hela vägen till slutet. Vi har självklart den klassiska versionen men vi har även tematiserade versioner som du kan spela.

MasterMind (Harry Potter) är t.ex. baserat på succéboken och filmen med samma namn medan Skönheten är baserat på en populär tecknad serie. För något lite mer utmanande ska du testa Mooble. Var försiktig, det här spelet är beroendeframkallande. Du kan komma att inse att du tillbringar en hel del tid med att försöka uppnå de högsta poängen. Kom ihåg att vi har varnat dig. Mastermind-spel i Flash är populära av en anledning - de är så väldigt roliga att spela om och om igen medan man försöker bli bättre. Med övning kan du lyckas fortsätta att utvecklas. För fans av det här klassiska dataspelet är det underbart att kunna spela gratis online. Det här är tankenötter som kommer att få dig att tänka.