Coola Spel » Pusselspel » Matcha formerna
9.2 / 10 - 641

Matcha formerna

Matcha formerna Pussla dig fram genom dessa coola formmatchningsspel. Du måste matcha objekt med deras identiska tvilling för att vinna spelet. Detta kan låta mycket enkelt men det kan vara svårare än du tror!

För enkla tankenötter är våra Flash-spel där du ska matcha former givna succéer. Vissa av spelen är väldigt enkla medan andra är något svårare och utmanande. Du kan spela vilket du vill av våra formmatchningsspel gratis när du än vill ha lite skoj. I Gravitime använder du tyngdkraften för att dra ihop bollar. Genom att använda en ström eller stråle av tyngdkraft måste du försöka matcha bollarna i samma färg för att ta bort dem. De första stadierna av det här spelet är väldigt enkla men det blir betydligt svårare ju längre du kommer. Inte många kommer att klara alla banorna på tid.
I Tropical Swaps måste du matcha djurformer för att ta poäng och vinna spelet. Det här är väldigt enkelt men fortfarande väldigt kul och beroendeframkallande. Om du gillar att matcha former i Flash-spel så kommer du älska alla titlarna i den här avdelningen. Du måste tömma brädet på brickor innan tiden går ut i Magic Links. Det gör du genom att matcha formerna. Reglerna är lite komplicerade men efter några rundor kommer du att fatta vad det är som händer. Då kan du försöka ta hem högsta poäng.