Coola Spel » Barn Spel » Utbildning » Matematikspel
7.9 / 10 - 121

Matematikspel

Är du på jakt efter en riktig tankenöt? Då har du hittat rätt. Vi har spel för alla som gillar matte, oavsett om det är enkelt eller lite svårare.

Utbildning kan vara kul! Titlarna i vår avdelning med mattespel i Flash bekräftar det påståendet. För alla som gillar matte eller nummer, eller bra tankenötter, kommer de här spelen att tilltala. Vi har någonting för spelare i alla åldrar och alla spelen i den här kategorin är gratis att spela online, vilket gör dem ännu bättre i våra ögon. Med många olika svårighetsnivåer har Math Butterfly någonting för alla. Oavsett hur bra du är på matte just nu kommer du att hitta något att gilla i det här spelet. Och medan du spelar är chanserna stora att du faktiskt förbättrar din matteförmåga över tid!

I Maze And Math måste du använda matte och nummer för att klara labyrinten och komma igenom banan. Vartefter blir spelet svårare, men det är inte omöjligt att klara. Nummerfantaster kommer att älska det här spelet och spela det om och om igen. Matte och nummer kan vara spännande! I Battle Math måste du använda matte för att besegra fienderna innan de tar över världen. Om du älskar mattespel i Flash kommer du att älska den här titeln eller någon annan av de vi har i den här avdelningen.