Coola Spel » Klassiker » Min Sveparen
8.3 / 10 - 462

Min Sveparen

Min Sveparen (Minröj) Alla har spelat Minröj vid något tillfälle i sina liv. Sittande framför datorn med inget annat att göra än en liten omgång Minröj. För de få som inte känner till spelet: Syftet med Minröj är att rensa bort ett minfält utan att detonera en mina. Ha det så kul!

Letar efter de bästa MS Röj-spelen i Flash? Vi har det du söker. Kolla runt i den här kategorin för att hitta roliga och utmanande spel baserade på originalklassikern. Det bästa är att du kan spela de här spelen gratis online. Om du kollar runt kommer du garanterat att hitta något som ser intressant ut. Och om du börjar ett spel och sedan inte gillar det är det bara att komma tillbaka och välja ett annat.

Om du är osäker på var du ska börja kan du testa Armor Picross 2. Spelstilen är enkel. Allt du behöver göra är att öppna de färgade blocken och undvika de svarta. Du får ledtrådar så att du vet vilka block du ska undvika, till varje pris. Spelet blir snabbt beroendeframkallande. För något lite annorlunda rekommenderar vi Minröj eller Bad Apples som båda två är lysande exempel på den här genren. Med tanke på att du långsamt och noga måste överväga varje drag är de knappast snabba, men de kan ge en ordentlig utmaning åt dem som gillar att tänka och resonera. Testa vilket Röj-spel du vill gratis online när du har lite tid över. Du kommer inte att bli besviken.