Coola Spel » Sportspel » Minigolf
8.7 / 10 - 2190

Minigolf

Minigolf Ta det roliga i en minigolfbana till ditt eget hem! Vart och ett av dessa spel har sin egen uppsättning av utmaningar innan du kan putta bollen. Försök få bollen genom en väderkvarn eller över vattnet, inte så lätt som man kan förvänta sig. Vilket spel du än väljer, de är alla ett hole in one!

Golf i all ära, men vi har glada nyheter åt alla minigolfentusiaster. Allt du behöver göra är att kolla runt bland några av de lysande titlarna som vi erbjuder online. Vi har satt ihop en lista med de bästa spelen med olika spelstilar i den här kategorin. Spelen är mestadels baserade på puttning och låter dig ta dig tid att förbereda ditt slag perfekt.
Vi gillar verkligen att det finns så många olika banor man kan spela. I Miniputt III får du t.ex. spela på 18 olika hål och kan till och med välja färgen på bollen. I Minigolf å andra sidan får du fortfarande 18 hål, men grafiken är lite annorlunda. Office Mini Golf är ytterligare en favorit i den här kategorin. Om du letar efter de bästa minigolfspelen i Flash som finns online behöver du inte leta längre. Vi är säkra att du hittar något som faller dig i smaken. Det är roligt att spela minigolf, men om du inte kan gå ut kan du fortfarande ha kul med att spela gratis online. Använd musen för puttern, du kommer att lyckas lägga upp det perfekta slaget. Om du har tur kanske du slår en hole in one!