Coola Spel » Barn Spel » Minne
8 / 10 - 476

Minne

Minne Prova dessa minnesspel för att testa och kanske förbättra ditt korttidsminne. Allt du behöver göra är att para ihop identiska bilder med minsta antal vändningar som möjligt. Se till att vara utvilad och koncentrerad eftersom dessa spel bara är för de begåvade!

Om du har kära minnen av att spela Memory som liten och vill ha något att underhålla en småtting med en stund så kommer du nog bli glad för vår samling av memoryspel i Flash som du kan spela online göra dig. Vi har tagit oss tid att finkamma nätet för att lista de allra bästa spelen i den här kategorin. Oavsett ålder så kommer du finna de här spelen ganska utmanande.
För mindre barn kan du pröva att börja med Quickpic som är utformat med mindre barn i åtanke. Två andra bra titlar i den här kategorin är Smiley Memory och Nalle Puh Memory. Vilket du än väljer kan du vara säker på att du kommer att få underhållning. Spel som hjälper barn att förbättra minnesförmågan är alltid bra, särskilt i yngre åldrar. Medan vissa av våra memoryspel i Flash som du kan spela online är baserade på de klassiska brickorna är andra varianter som ger klassikern lite extra drag. Vissa av de nyare memoryspelen är till och med roligare än originalet. Om du börjar med ett spel och inte gillar det så kan du alltid komma tillbaka till den här sidan och välja ett annat.