Coola Spel » Pusselspel » Minne Spel
8 / 10 - 183

Minne Spel

Minne Spel (Minnesspel) Prova dessa minnesspel för att testa och kanske förbättra ditt korttidsminne. Allt du behöver göra är att para ihop identiska bilder med minsta antal vändningar som möjligt. Se till att vara utvilad och koncentrerad eftersom dessa spel bara är för de begåvade!

Minnesträning i Flash är inte hett bara för att spelen hjälper till att förbättra minnet medan de ser ut som helt vanliga spel. Vi har satt ihop en lista över de bästa minnesträningsspelen i Flash på ett och samma ställe. Kolla runt och se efter om några av spelen ser ut som något du vill spela.
Om du inte kan bestämma dig ska du testa att börja med Lågt Till Högt 2. Det här är det andra i serien, men ett kul sätt att stärka minnet. Ett annat populärt spel är Memflex. I det här spelet måste du komma ihåg nummer och sedan upprepa dem i en viss ordning. Det låter enkelt men kan vara ganska svårt. Genom att spela tränar du ditt minne. För dem som inte gillar nummer är det nog vettigare att börja med Mat Memory 2. Kom bara ihåg att det här memoryspelet kommer att göra dig hungrig! En intressant sak man kan göra är att börja med att testa minnet med nummer och sedan gå vidare till mat, former eller något annat för att se om din poäng blir bättre. Med så många Flash-spel att spela online är vi säkra på att du kommer att hitta något som hjälper.