Coola Spel » Bilspel » Monster Truck
8.6 / 10 - 800

Monster Truck

Monster Truck Tävla med din grymma Monster Truck genom oländig terräng eller utför de sjukaste stunts med den! Bli den snabbaste, häftigaste och tuffaste Monster Truck föraren på banan! Mina damer och herrar, starta motorerna!

När vi snackar monstertruckspel i Flash måste du se några av titlarna vi har i den här kategorin. Du kan spela allihopa gratis online när du vill, dag eller natt. En av sakerna vi gillar med de här spelen är att de är väldigt roliga. Med enkel spelstil och vild och galen grafik är det lätt att bli beroende av de här racing och "pimp my ride"-spelen.
I Monster Truck Curfew gäller det att komma hem innan utegångsförbudet. När du kör runt på stan kommer du att stöta på hinder på din väg men oroa dig inte, du sitter bakom ratten i en monstertruck! Det här är ett roligt spel som det är enkelt att spela men svårt att behärska. Ta dig tid och se om du klarar dig hela vägen genom spelet. För en annorlunda monstertruckutmaning testar du Turbo Monster Truck för att få ombyte. Du kör fortfarande en monstertruck i det här Flash-spelet men du kör upp och ned för kullar medan du försöker samla poäng genom att köra igenom bollar. Låter svårt, men det är enkelt att spela och kommer att underhålla dig i timmar.